References

public speaking and training:

FirstView

FirstView is a company that boosts its customers brands and helps them to be seen and heard via content management system, digital signage screens, background music and analytics. For FirsView I have designed and delivered two different, tailor-made workshops to help their people to navigate in the self-managed organisation with little hierarchy.

Both workshops started with a pre-survey, which gave me information about the people and their current challenges. With this information I designed tailor-made workshops with concrete tools for self-management and well-being.

“Milla on ollut meillä kahdesti pitämässä workshoppia itsensä johtamisesta ja motivaatiosta. Henkilöstössämme on monenlaista tekijää työurien eri vaiheissa ja Milla on ottanut ryhmän hienosti haltuun! Olemme saaneet uusia hyviä työkaluja arjen kanssa painimiseen sekä teroittaneet aiempia käytössä olleita uuteen terään. Otimme yhteisesti myös uuden tavoitesysteemin käyttöön ja seuraamme edistymistä jatkossa säännöllisesti.”

Ritva Aalto, HR Coordinator, FirstView

“Ihmiset ovat olleet todella tyytyväisiä siihen, miten pienilläkin muutoksilla esim. kalenterin käytössä saa suuria kehitysaskeleita aikaan! Millalla on hyvinvoinnista kokonaisvaltainen näkemys ja hän korostaa ammattimaisesti kehon, mielen ja toimintatapojen merkitystä työhyvinvoinnin kannalta. Olemme kiitollisia avusta ja jatkamme yhteistyötä varmasti myös jatkossa!”

Tommi Högmander, CEO, FirstView

career coaching

“Milla on aivan ihanan lämminhenkinen ja ammattitaitoinen valmentaja. Hänen kanssaan on todella mukavaa ja joustavaa toimia. Sain hyviä konkreettisia vinkkejä työnhakuun ja oman jutun löytämiseen. Lisäksi Millalta saa hellää ohjausta omaan ajatteluun ja huomaa, mitkä tekijät omassa ajattelussa saattavat haitata tavoitteisiin pääsemistä. Suosittelen lämpimästi Millan uravalmennusta muillekin, jotka haluavat löytää oman juttunsa tai uuden suunnan uralleen tai ihan vain neuvoja työnhakuun.”

Katarina

“Koin annetut tehtävät hyödyllisinä. Itselleni itsetuntoa vahvistavat tehtävät ja tulevaisuuden unelmatyön manifestointia lisäävät tehtävät olivat parhaita, koska ne kasvattivat luottamusta itseeni ja siihen, että omat ideani tai unelmani eivät ole aivan pähkähulluja, vaan toteutettavissa olevia. Aloinkin uskoa aivan eri tavalla kuin ikinä aiemmin, että minunkin unelmatyöni on olemassa ja saavutettavissa.

Valmennuksen jälkeen ajattelen, että sellaisen työn, jota voi kutsua omaksi unelmatyöksi, löytäminen ei ole vain onnenpotku, joka osuu harvoille ja valituille, vaan mahdollinen myös tavalliselle henkilölle. Sain paljon rohkeutta ja luottoa itseeni uran osalta tässä valmennuksessa ja koen, että uskon aivan eri tavalla kuin aiemmin aktiiviseen toimijuuteen omalla uralla, ja siihen, että minulla on valta ja mahdollisuus vaikuttaa tulevaisuuteeni ja uraani.”

Jenny